У березні поточного року ДП "Енергокомплекс", яке забезпечувало теплоенергією і гарячою водою сел.П'ятихатки та ННЦ "Харківський фізико-технічний інститут", буде ліквідовано. Про це 25 лютого "SQ" повідомив директор КП "Харківські теплові мережі" Сергій Андрєєв. За його словами, процедура ліквідації підприємства триває вже близько 9 міс.

"Процедура закриття підприємства дуже тривала й незалежна від Теплових мереж. Там є питання і з податковою, і з виконавчою службою, тому що підприємство мало великі борги. Вже все практично зроблено, залишилося закрити розрахункові рахунки, а вони заарештовані виконавчою службою", - зазначив С. Андрєєв.

За його словами, підприємство буде не просто ліквідовано, а ввійде до складу "ХТМ". "ХТМ є правонаступником цього підприємства, тепер ми повинні зробити єдиний баланс і закрити "Енергокомплекс", - підкреслив директор "ХТМ".

 

Довідка "SQ". У липні 2008 р. ДП "Енергокомплекс" було передано у господарське відення КП "Харківські теплові мережі". Виробнича потужність котельної "Енергокомплексу" - 100 Гкал/год.