Банк "Київ" заявив про стабілізацію банку. Як повідомила прес-служба банку з посиланням на керівництво фінустанови, діяльність банку стабілізована. Розроблено план розвитку, який спрямований на підвищення інвестиційної привабливості банку "Київ" протягом двох років. Як повідомили в прес-службі банку, протягом останнього півріччя в банку відбулися позитивні зрушення, незважаючи на досить важкий стан справ напередодні приходу нового менеджменту. Так, на момент затвердження нового складу правління 1 липня 2010 р. збитки банку склали 228 млн.грн., відтік коштів клієнтів за перше півріччя минулого року досяг 163 млн.грн., прострочені кредити за цей період збільшилися на 435 млн.грн. За півроку роботи банк відновив повноцінну діяльність, провів інвентаризацію неробочих активів, реально і в повному обсязі відбив якість кредитного портфеля і сформував відповідні резерви. Банк реструктуризував проблемну заборгованість на суму 413,6 млн.грн. За період з серпня до грудяь 2010 рж. позитивний фінансовий результат банку склав 17,2 млн. грн. (Http://www.ukrbanks.info)

Державний ощадний банк України (Ощадбанк) відклав випуск облігацій на 500 млн. дол. Ощадбанк вирішив почекати з випуском дебютних п'ятирічних євробондів. Причина - зростання волатильності на міжнародних боргових ринках через політичної напруженості в Лівії. Про це повідомило підрозділ "Reuters IFR" з посиланням на організаторів позики. (Http://banknews.com.ua)

Довідка "SQ". ВАТ "Державний ощадний банк України" (Ощадбанк) входить до групи найбільших банків України. Регіональна мережа нараховує більше 6 тис. установ, які обслуговують клієнтів у всіх регіонах країни. Ощадбанк уже відкладав дату продажу євробондів. Фінустанова перенесла на тиждень розміщення дебютного випуску євробондів, яке очікувалося в п'ятницю, 18 лютого. Тоді повідомлялося, що організатори позики - "Credit Suisse" і "Morgan Stanley" - вирішили не поспішати і дати інвесторам додатковий час для ознайомлення з новим випуском.

Заворушення в Лівії почалися 15 лютого. Екуперти сходяться на думці, що Лівія на порозі громадянської війни. У результаті заворушень у Лівії відбувся бурхливий ріст цін на нафту: 23 лютого вона досягли 100 долл. за барель - найвищої ціни з жовтня 2008 р.

Чернівецька філія АТ "Брокбізнесбанк" відкрила нове відділення в м. Сторожинець (вул. Косівська, 2-А). Сторожинецьке відділення № 2 надає клієнтам послуги розрахунково-касового обслуговування, обміну валют, прийому платежів та ін. Окрім того, відвідавши відділення, ви маєе можливість відкрити депозит, оформити картковий або поточний рахунок. (Http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". АТ "Брокбізнесбанк" заснований 1991 р. Банк входить до першої групи банків згідно рейтингу НБУ (найбільші банки), надає повний комплекс фінансових послуг. Банк нараховує більше 350 філій і відділень у всіх областях України. Чернівецька філія банку почала свою діяльність у квітні 2008 р. У системі філії працює 7 відділень банку.