"Брокбізнесбанк" відкрив нове відділення в Дніпропетровській області (м. Павлоград, пр.Шахтобудівників, 1/2-18). Приватним особам та корпоративним клієнтам надано універсальний перелік послуг: прийом платежів, оформлення депозитів, відкриття та розрахунково-касове обслуговування поточних рахунків, випуск та обслуговування платіжних карток, обмін валют та інші банківські сервіси. (Http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". АТ "Брокбізнесбанк" засноване 1991 р. Банк входить до першої групи банків згідно з рейтингом НБУ (найбільші банки). У системі Дніпропетровської філії банку відкрито і працює 28 відділень. Банк нараховує більше 350 філій і відділень у всіх областях України.

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) визнав АТ "ОТП Банк" найактивнішим банком-учасником Програми сприяння розвитку торгівлі ЄБРР в Україні за підсумками 2010 р. Раніше ця премія присуджувалася банкам "Райффайзен Банк Аваль" (2009 р.) і "Укрексімбанк" (2008 р.). "OTP Bank" уперше отримує цю нагороду ЄБРР, але, враховуючи нашу динаміку портфеля документарних операцій, який у 2010 р. зріс у 2,5 рази, ми впевнені, що вона повністю заслужена", - зазначила член правління банку, який займається бізнес-лінією "Corporate", Алла Бініашвілі. (http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". ПАТ "ОТП Банк" - універсальний банк, надає фінансові послуги для корпоративних і приватних клієнтів, а також суб'єктів малого та середнього бізнесу. Стовідсотковим власником банку є "OTP Bank Plc." (Угорщина). Згідно з даними АУБ, на 1 квітня 2011 р. "OTP Bank" є 8-м найбільшим вітчизняним банком за розмірами активів і за розмірами капіталу. Банк обслуговує понад 430 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України налічує 189 точок продажів і 2 представництва.

Банк "Київська Русь" збільшує статутний капітал більш ніж на 54%, або на 150 млн. грн., - до 426,1 млн. грн. Як говориться в офіційному повідомленні банку, його акціонери на загальних зборах 27 квітня прийняли рішення про збільшення статутного капіталу. Банк планує провести закрите розміщення акцій допвипуску номіналом 10 грн. у два етапи в період з 20 до 23 червня 2011 року. (Http://banknews.com.ua)

Довідка "SQ". Банк "Київська Русь" заснований 1996 р. Найбільшими акціонерами банку на 1 квітня 2011 були "Sharp Arrow Holdings Limited" (Кіпр, 51%), Віктор Братко (5,7976%), ТОВ "Інноваційна група "Базус" ( 14,8343%). За даними Нацбанку України, на 1 квітня 2011 р. за розміром загальних активів (5,56 млрд. грн.) банк займав 35-е місце серед 176 діючих у країні банків.