Міжнародне рейтингове агентство "Moody's Investors Service" 22 листопада підвищило довгостроковий рейтинг банку "Кредит Дніпро" за депозитами в національній валюті до рівня В2 (попередній рейтинг - В3). Як повідомляє компанія "Moody's", підвищення рейтингів відображає значне збільшення частки ринку банку на тлі стабільно позитивних результатів діяльності протягом тривалого періоду часу. Також рейтингова дія відображає продемонстровану банком стійкість до глобальної фінансової кризи, яка не спричинила ні скорочення масштабів діяльності, ні зменшення частки ринку банку. Протягом 2011 р. банком відкрито 23 регіональних відділення (всього у фінустанови 93 точки продажів у 17 регіонах України), кредитний портфель і ресурсна база виросли більш ніж на 20%. Агентство "Moody's" підтвердило рейтинг фінансової стійкості (BFSR) банку на рівні Е +, який тепер відповідає рівню В2 по довгостроковій шкалі, В3 по рейтингу депозитів в іноземній валюті (зростання даного показника обмежений, оскільки його поточний рівень відповідає страновому стелі). Всім довгостроковим рейтингам присвоєний "стабільний" прогноз. Одночасно "Moody's" підвищило рейтинг банку за національною рейтинговою шкалою з Baa1.ua до A3.ua. рівня (Http://aub.org.ua)

Довідка "SQ". ПАТ "Банк "Кредит Дніпро" (Дніпропетровськ) засноване 1993 р. Універсальна банківська установа, надає повний комплекс банківських послуг. Входить до числа великих банків України за класифікацією НБУ. Філіальна мережа банку налічує 70 відділень у 15 областях України, включаючи Київ і міста-мільйонники. Власником банку є підприємець і меценат Віктор Пінчук. За даними АУБ, за підсумками 9 місяців 2011 р. банк входить до ТОП-3 по приросту депозитів фізосіб.

Банк "Фінанси та кредит" почав надавати послугу інтернет-еквайрінгу - одну з найбільш затребуваних послуг серед клієнтів, бізнес яких пов'язаний з онлайн-продажами. Інтернет-еквайрінг забезпечує можливість прийому до оплати карток через інтернет з використанням спеціально розробленого web-інтерфейсу, що дозволяє проводити розрахунки в інтернет-магазинах. (Http://aub.org.ua)

Довідка "SQ". Банк "Фінанси та кредит" заснований 1990 р. За величиною активів входить до групи найбільших банків відповідно до класифікації НБУ. На 1 листопада 2011 р. у банку обслуговується близько 557 тис. платіжних карт міжнародних платіжних систем "VISA" і "MasterCard". Власна інфраструктура карткового бізнесу банку включає 4008 торгово-сервісних точок і 575 пунктів видачі готівки.

"Піреус Банк" в Україні за підсумками 3-го кварталу 2011 р. отримав прибуток у розмірі 15,5 млн грн. У січні-вересні 2011 р. банк залучив понад 14,6 тис. нових клієнтів, у результаті чого загальна кількість активних клієнтів банку перевищила 50 тис. приватних і юридичних осіб. Протягом 3-х кварталів банк в Україні видав понад 500 млн. грн. кредитів (з них більше 73 млн. грн. приватним клієнтам); при цьому загальний кредитний портфель банку на 1 жовтня цього року склав 2,839 млрд. грн. (Http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". АТ "Піреус Банк МКБ" є правонаступником ВАТ "Міжнародний комерційний банк". У 2007 р. "Piraeus Bank S.A." придбав 99,6% акціонерного капіталу МКБ. Регіональна мережа "Піреус Банку" в Україні охоплює 14 регіонів країни. "Piraeus Bank S. A." є головною установою гурту "Піреус Банку" (Piraeus Bank Group); до групи входять 10 банків та 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг. В Україні "Піреус Банк" надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому та середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків - іпотечне кредитування і кредитування бізнесу.