"Platinum Bank" став учасником об'єднаної банкоматної мережі "АТМоСфера". Директор з маркетингу та розвитку продуктів "Platinum Bank" Анджей Олійник зазначив: "У січні 2011 р. ми встановили свої перші 28 банкоматів, які розташовані у відділеннях "Platinum Bank". Вступ в об'єднану банкоматну мережу "АТМоСфера" - це ще один крок для зручності наших клієнтів і розширення банку в якості ведучого роздрібного банку в Україні. Тепер наші клієнти можуть скористатися будь-яким з близько 4 000 банкоматів у практично кожному місті України за такими ж тарифами, як і в банкоматах "Platinum Bank". (http://www.ukrbanks .info)

Довідка "SQ". ПАТ "Platinum Bank" (Київ) (раніше - Міжнародний іпотечний банк) засновано в 2005 р. Єдиним акціонером банку на 1 липня 2010 р. була "IMB Group Public Limited" (Кіпр). Згідно з даними НБУ, на 1 липня 2010 р. за розміром загальних активів (1,094 млрд. грн.) "Platinum Bank" посідав 81-е місце серед 176 українських банків.

Збори акціонерів АТ "ОТП Банк", що відбулися 15 квітня, вирішили 28,1 млн. грн. прибутку направити до резервного фонду банку, 35 млн. грн. - на покриття збитків 2009 р. і 500 млн. грн. - на виплату дивідендів. Загалом у 2010 р. банк отримав 563 500 000 грн. чистого прибутку. Крім того, на зборах був затверджений новий склад наглядової ради банку. Так, замість вибулих Чаба Надь та Ласло Ваги до наглядової ради увійшли Ілдіко Каталін Сюч Борошни і Агнеш Куммер (члени наглядової ради). На сьогодні до наглядової ради "OTP Bank" входять сімь осіб: голова наглядової ради Пал Ковач та члени наглядової ради - Іштван Добош, Андраш Бечеі, Андраш Гроф, Антал Дьюлаварі, Ілдіко Каталін Сюч Борошни і Агнеш Куммер. (http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". "ОТП Банк" входить до першої групи українських банків за рейтингом НБУ. 100% акцій банку належить угорському банку "OTP Bank Plc".

Банк "Київ" відкрив кредитну лінію ДП "Одеська залізниця" з лімітом 50 млн. грн. для поповнення оборотних коштів. (http://www.ukrbanks.info/news)

Довідка "SQ". ПАТ "АКБ" Київ "- універсальний банк. Заснований в 1993 р. За класифікацією НБУ, входить до групи середніх банків. Експлуатаційна довжина залізничних колій Одеської залізниці - 4070 км. Підприємство обслуговує Одеську, Миколаївську, Херсонську, Черкаську, Кіровоградську та Вінницьку області. У межах Одеської залізниці знаходяться 9 державних морських торговельних портів, які забезпечують близько 80% вантажообігу всіх портів.