Будівельні роботи в харківському торговельно-офісному центрі "Ave Plaza" (вул. Сумська, 10) завершені на 90%. Про це 21 листопада повідомили "SQ" у відділі маркетингу "Ave Plaza". Завершуються зовнішні роботи, більшість орендарів закінчують оздоблювальні. "Завершення робіт і відкриття центру заплановано провести до початку Євро-2012. Дата урочистого відкриття офісного центру буде повідомлена додатково", - відзначили у відділі маркетингу (відкрити центр планувалося у березні 2008 р., потім термін здачі об'єкта перенесли на 2011 р. - "SQ").

Довідка "SQ". Компанія "UNIQA Real Estate AG" (входить до складу австрійської фінансової групи UNIQA) у кінці 2010 р. купила ТОВ "AVE Plaza" (Харків), яке належало компанії "АВЕК" (Харків).

"AVE Plaza" - це майбутній семиповерховий торговельно-офісний центр, розташований в історичному і діловому центрі Харкова. До його складу входитимуть торговельний центр з ресторанної зоною і музично-театральним клубом, бізнес-центр класу "А", підземний паркінг, відкритий майданчик з літнім садом на даху. Загальна площа - близько 25 тис.кв.м, Підземний паркінг розрахований на 94 автомобілі.