Спостережна рада ПАТ "УкрСиббанк" (Харків) оголосив про скликання позачергових загальних зборів акціонерів банку, яке заплановане на 15 липня. Як повідомив банк на своєму сайті, на зборах планується внести зміни до статуту банку, положення про наглядову раду і правління банку. Також планується припинити повноваження чинного складу та обрати новий склад спостережної ради банку.

Банк повідомляє, що акціонери фінустанови можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за адресою: Харків, пр. Московський, 60, 4-й поверх, кім. 4.5, а також у день і на місці проведення загальних зборів проведення (Харків, вул. Іванова, 10, кім. 304, з 11.00 до 12.00, початок зборів - о 12.00).

Довідка "SQ". АТ "УкрСиббанк" (Харків) зареєстрований 18 червня 1990 р. За класифікацією НБУ, входить до першої десятки найбільших банків. Регіональна мережа нараховує більше 700 відділень по всій території Україні. Клієнтами "УкрСиббанку" є 69 тис. підприємств України, кількість рахунків фізичних осіб перевищує 3,8 млн. 99,9% акцій АТ "УкрСиббанк" належить міжнародній фінансовій групі "BNP Paribas Group".