Харківська облрада 21 квітня на сесії ухвалила зміни до облбюджету на 2011 р. Як повідомив начальник Головного фінансового управління Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Сергій Овсянников, з держбюджету в область надійшло кілька субвенцій. Зокрема, 87,2 млн.грн. надійшли на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання вулиць і доріг комунальної власності. 30 млн.грн. з цих коштів будуть розподілені між районами та містами області, 57,2 млн.грн. залишаться нерозподіленими до надходження наступного траншу. 209 тис.грн. надійшло з держбюджету на проведення позачергових виборів депутатів місцевих рад та сільських голів, 39,7 млн.грн. - на соціально-економічний розвиток.

Рішенням облради були також розподілені 4,8 млн.грн. коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, вільний залишок коштів загального фонду (2,9 млн.грн) і нерозподілені кошти бюджету розвитку (1,7 млн.грн.) облбюджету. Зокрема, 290 тис.грн. було виділено на виготовлення ескізного проекту і проектно-кошторисної документації щодо створення обласної установи "Центр оздоровлення та формування здорового способу життя дітей та молоді", 810 тис.грн. - районним та міським бюджетам області для облаштування тренажерних спортивних майданчиків, 1 млн.грн. - на завершення робіт зі створення єдиного дозвільного центру в м. Харкові, 480,9 тис.грн. - на реконструкцію будівлі школи під дитячий виховний заклад в с.Крисине (Богодухівський р-н), 240 тис.грн. - на капітальний ремонт школи в с.Гнилиця (Великобурлуцький р-н).

Заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, коментуючи виділення 1 млн.грн. на завершення робіт зі створення єдиного дозвільного центру, зазначив, що спочатку планувалося створити окремий центр у Харкові та в області (в Чугуївському р-ні). Але потім було прийняте рішення об'єднати ці центри в один і відкрити його на Червоношкільній набережній у Харкові. "Центр буде працювати вже в травні. Зараз закуповується меблі, йдуть оздоблювальні роботи",- заявив Ю.Сапронов.