АТ "Брокбізнесбанк" збільшив емісію пластикових карт міжнародних платіжних систем. На 1 червня їх кількість склала 1350254 шт., показавши приріст з початку року майже на 8,5%. Згідно з даними НБУ за I квартал 2011 р., банк займає 7-е місце по емісії платіжних карток серед банків України. На початок року банк утримував 8-у позицію. (Http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". "Брокбізнесбанк" заснований 1991 р. Банк входить до першу групу банків за рейтингом НБУ (найбільші банки), надає повний комплекс фінансових послуг. Банк нараховує більше 350 філій та відділень у всіх областях України, має 684 банкомата і 642 POS-термінала.

44,7% значимої для інвесторів інформації розміщено саме на корпоративних сайтах банків. Причому порівняно з 2009 роком саме корпоративні сайти стали основним джерелом публічної інформації, відтіснивши на другу позицію інформацію, що спрямовується регулятору. Такі результати дослідження "Найбільш електронний банк", яке провело "Investor Relations Agency". Агентство провело дослідження корпоративних сайтів банків з точки зору доступності інформації, необхідної для потенційних та діючих інвесторів - власників акцій та/або облігацій. До п'ятірки найбільш доступних потрапили "Укргазбанк", банк "Кредит-Дніпро", "VAB Банк", "Індустріалбанк" і "Укрсоцбанк". Усі розглядалося 25 українських банків. (Http://www.investgazeta.net)

АТ "Банк" Меркурій "(Харків) стало переможцем всеукраїнського конкурсу "Суспільне визнання" в номінації "За відданість своїй справі". На урочистій церемонії нагородження, яка проходила в Києві 9 червня, голові правління банку Василю Соловйову були вручені нагрудний знак і диплом. Всеукраїнський конкурс проводить Національний іміджевий дослідний центр "Суспільне визнання" (http://www.mercury-bank.com).

Довідка "SQ". Банк "Меркурій" заснований 18 листопада 1992 р. Регіональна мережа банку нараховує 25 відділень у Харкові і Харківській області, філія та два відділення в Києві, відділення в Сумах. За класифікацією НБУ, входить до групи невеликих фінустанов (з активами менше 2 млрд.грн.)