Контакт-центр "Ощаднбанка" 20 квітня почав реєстрацію вкладників "Родовід Банку" для виплати коштів за депозитами. Як зазначив голова правління ВАТ "Ощадбанк" Сергій Подрєзов, банк 20 квітня починає реєстрацію вкладників "Родовід Банку", а 22 квітня будуть здійснені перші виплати. Подальша реєстрація вкладників "Родовід Банку" і виплати будуть здійснюватися за таким принципом: вівторок, четвер, субота - ідентифікація вкладника в установах "Ощадбанку", понеділок, середа, п'ятниця - виплата. (Http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". Контакт-центр ВАТ "Ощадбанк" для вкладників "Родовід Банку" працює без вихідних. Оператори контакт-центру обслуговують клієнтів з 8.30 до 21.00. Після 21.00 вкладники "Родовід Банку" можуть отримати необхідну інформацію в автоматичному режимі. Номер телефону контакту-центру: 0-800-210-800 (безкоштовно по території України зі стаціонарних телефонів). ВАТ "Державний ощадний банк України" - один з найбільших фінансових інститутів української держави, що має саму розгалужену мережу установ. Основні показники банку на 1.04.2011 р.: власний капітал - 16,8 млрд. грн.; обсяг кредитного портфеля - 51,3 млрд. грн.; фінансовий результат - 126,6 млн. грн.

29 банків України є збитковими. Про це повідомив заступник голови НБУ Ігор Соркін. За його словами, в той же час за січень-лютий 2011 р. банківська система принесла України 206 млн. грн. Окрім іншого, обсяг російських капіталів в українській банківській системі становить близько 25% серед усіх зарубіжних капіталів системи. У цілому ж обсяг іноземних капіталів, які присутні в банківській системі України, становлять близько 40%, зазначив Ігор Соркін. (Http://ura-inform.com)

Чисті активи "Пiвденкомбанка" на 18 квітня склали 3 млрд. 229 млн. грн. З початку року чисті активи банку збільшилися більш ніж на 600 млн грн. Як повідомив власник банку, голова наглядової ради Руслан Циплаков, "минулого року ми заявляли про готовність досягти тримільярдного кордону чистих активів банку за підсумками 2011 р. Ми виконуємо взяті на себе зобов'язання, причому зі значним випередженням графіка". Він також зазначив, що планом розвитку банку передбачено, що в середньостроковій перспективі "Пiвденкомбанк" увійде в другу групу за класифікацією Нацбанку. "У нас амбітні плани, але вони цілком нам під силу", - зазначив Р.Циплаков. (Http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". ПАТ "КБ "Пiвденкомбанк" засноване 1990 р. "Пiвденкомбанк" - універсальна комерційна установа. Згідно градації НБУ, банк входить до III групи банків за розміром активів."Пiвденкомбанк" входить до групи "Метал Юніон". Філіальна мережа фінансово-кредитної установи нараховує 34 регіональних підрозділи.

Наглядова рада "ВТБ Банку" 15 квітня призначила заступником голови правління банку Андрія Кравця, колишнього заступника міністрів фінансів. А.Кравець призначений заступником голови правління "ВТБ Банку"  на термін до 3 січня 2013 р. (www.prostobankir.com.ua)

Довідка "SQ". Президент України звільнив А.Кравця з посади заступника міністра фінансів у лютому 2011 р.