В Харькове пройдет семинар для экспортеров по продвижению товаров и услуг на зарубежные рынки®
 

Семінар "Ефективні способи просування товарів і послуг нa експopт за допомогою електронних ринків. Можливості міжнародної B2B платфoрми "All Biz", у ході якого будуть запропоновані практичні інструменти для експортерів, пройде 23 березня в Харкові. Як повідомив "SQ" організатор семінару - компанія "All Biz в Україні", на семінарі, зокрема, будуть підняті питання про те, які рекламні та маркетингові інструменти слід використовувати, як отримати якісний результат за помірних витрат.

Організатори відзначили, що компанія почала серію безкоштовних семінарів з просування товарів на зарубіжні ринки у 2011 р. Такі семінари вже пройшли у Вінниці, Дніпропетровську, Києві, Львові, Одесі, Харкові та інших містах України.

Як підкреслили організатори, семінар викликав інтерес не тільки у представників підприємств, які вже ведуть зовнішньоекономічну діяльність і зацікавлені в розширенні портфеля ділових партнерів, номенклатури та обсягів продукції на експорт, але також компаній, які тільки розробляють цей напрямок і можливу географію експорту своєї продукції.

Семінар розрахований на керівників компаній, маркетологів, менеджерів з продажу, співробітників відділів ЗЕД. Також організатори сподіваються, що тема семінару зацікавить бізнесменів Житомирської, Полтавської та Чернігівської областей.

У Харкові семінар для експортерів пройде в бізнес-центрі "Протон" (вул.Богдана Хмельницького, 24), 2-й поверх. Початок - о 9.45.

Довідка "SQ". Електронний торговельний майданчик www.all.biz уже кілька років успішно працює в Україні, виводячи на міжнародний ринок усе більшу кількість підприємств, у тому числі малого і середнього бізнесу, з різних регіонів країни. Холдинг "All Biz" має офіси у 17 країнах світу, входить до "TOP-500 найбільш відвідуваних ділових ресурсів".