"Актабанк" збільшив свій кредитний портфель порівняно з 1 жовтня минулого року більш ніж в 3 рази, і він досяг 1 млрд. 535 млн. грн. (на 1 жовтня 2010 р. - 492,8 млн. грн.). "Домогтися зростання кредитного портфеля нам вдалося за рахунок активної підтримки юридичних осіб в промисловій і сільськогосподарській галузях, - зазначив голова правління банку Ігор Шестопалов. – Зараз "Актабанк" пропонує клієнтам - юридичним особам кредитування на придбання запасних частин до сільськогосподарської техніки під 0,1% річних". (http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". ПАТ "Актабанк" - універсальний банк, що надає повний спектр фінансових продуктів і послуг фізичним та юридичним особам. За обсягом активів належить до 3 групи (середні банки).

"УкрСиббанк" розмістив облігації ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" серії G на суму 250 млн. грн. в повному обсязі. Продаж облігацій на вторинному ринку буде розпочато 29 листопада 2011 р. Номінал однієї облігації - 1 тис. грн., термін обігу - 1 рік. (http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". АТ "УкрСиббанк" (Харків) зареєстровано 18 червня 1990 р. Регіональна мережа нараховує більше 700 відділень по всій території Україні. Входить до групи найбільших банків за класифікацією НБУ. 99,9% акцій АТ "УкрСиббанк" належить міжнародній фінансовій групі "BNP Paribas Group".

Наглядова рада банку "Петрокомерц-Україна" призначила на посаду голови правління фінустанови Дениса Чернишова. Відповідне рішення було прийнято 18 листопада 2011 р. "Чернишов Д.В. приступає до виконання обов'язків голови правління банку "Петрокомерц-Україна" після узгодження і затвердження його кандидатури в Національному банку Україні", - ідеться в повідомленні банку. Раніше Д. Чернишов обіймав посаду заступника голови правління "Укргазбанку". (Http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". ПАТ "Банк "Петрокомерц-Україна" є універсальним фінансовим інститутом, що надає повний комплекс банківських послуг юридичним та фізичним особам. Входить до групи середніх банків. Контрольним пакетом акцій банку (90%) володіє російський банк "Петрокомерц". Російський "Петрокомерц" входить до групи "ІФД "Капітал'", основними бенефіціарами якої є президент "Лукойла" Вагіт Алекперов і віце-президент "Лукойлуа" Леонід Федун. Наприкінці серпня 2011 р. наглядова рада банку "Петрокомерц-Україна" припинила повноваження голови правління банку Андрія Кутасіна, який керував фінустановою майже 3 роки.

"Мегабанк" прийняв рішення про співпрацю з ПАТ "Страхова компанія "Грандвіс". Відтепер ця компанія має право страхувати заставне майно клієнтів Чернігівського центрального регіонального відділення банку. Як нагадала прес-служба банку, для допомоги своїм клієнтам у виборі страховика і для захисту клієнтів від недобросовісних страхових компаній у "Мегабанку" з 3 кварталу поточного року введена нова процедура акредитації страхових компаній. (http://www.megabank.net)

Довідка "SQ". ПАТ "Мегабанк" діє на ринку банківських послуг з 1990 р. Входить до групи середніх банків за розміром активів. Регіональна мережа нараховує 210 підрозділів у 25 регіонах України. Активи банку на 1 листопада складають 3956 млн.грн. Станом на 11 листопада 2011 р. в "Мегабанку" акредитовані страхові компанії: ПАТ "Страхова компанія "ПЗУ Україна", ПАТ "Страхова компанія "Мега-Гарант", ПАТ "Страхова компанія "Альянс", ПАТ "Страхова компанія "Металург" (акредитована в Запоріжжі), ПАТ "Страхова компанія "Грандвіс"(акредитована в Чернігові).