АТ "Банк "Меркурій" (Харків) 18 листопада відзначило своє 18-річчя. На честь 18-річчя банку в Головному офісі відбувся розіграш призів серед його клієнтів. На розіграші були присутні вкладники, що відкрили депозитні рахунки по акції "Квиток до зірок", і представники підприємств, які брали участь в акції "Успішний старт". Володарями призів - квитків на концерт композитора і співака Тото Кутуньо - стали 20 клієнтів банку.

У день свого народження банк також провів розіграш серед вкладників акційних вкладів "Призовий" і "Омріяна оселя". Призом була двокімнатна квартира в новому цегляному будинку на Північній Салтівці, побудованому за фінансової підтримки банку. За словами переможниці розіграшу Марії Іванової, вона мешкає в передмісті, і її сім'я потребувала квартири в Харкові, але придбати її не було коштів. "Відкриваючи депозит у банку "Меркурій", я навіть не думала про те, що зможу виграти квартиру, а тепер завдяки банку у нас є нова квартира в Харкові", - зазначила М.Іванова.

Минулого року до свого дня народження "Меркурій" також розігрував квартиру серед вкладників. Володарем чотирикімнатної квартири в Солоницівці Харківської області став вкладник вкладу "Призовий".

Довідка "SQ". Банк "Меркурій" заснований 18 листопада 1992 р. Регіональна мережа банку нараховує 25 відділень у Харкові та Харківській області, філія та два відділення в Києві, відділення в Сумах. Банк є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Асоціації українських банків, Харківської банківської спілки, асоціації "Регіональне будівництво".