Сергій Хлєбніков призначений на посаду першого заступника голови правління ПАТ "Авіалінії Харкова". Відповідний наказ 11 січня підписав голова правління товариства. С.Хлєбніков акціями підприємства не володіє, раніше працював головним бухгалтером, менеджером комерційного відділу, провідним економістом, начальником фінансово-економічної служби, начальником ПЕВ, розпорядником майна. Про це повідомляється в бюлетені "Цінні папери України".

Рішенням наглядової ради ПрАТ "Чугуївський молочний завод" (Чугуївський р-н, с. Михайлівка) від 17 січня звільнений з обійманої посади (за власним бажанням) голова наглядової ради Степан Ковач (обіймав посаду з 14.10.2010 р.). Виконуючим обов'язки голови наглядової ради на термін до жовтня 2013 р. призначений Сергій Костенніков (є членом наглядової ради з 14 жовтня 2010 р.).

На підставі рішення єдиного акціонера АТ "Бетонікс" від 16 січня 2012 р. у зв'язку з виробничою необхідністю звільнений з посади голови наглядової ради товариства Олександр Кацуба (на посаді перебував з вересня 2010 р). Головою наглядової ради призначена Наталія Кацуба (раніше була комерційним директором ТОВ "Восток-цемент").