Господарський суд Харківської області розглянув справу про банкрутство ТОВ "Спільна українсько-російська фірма "ІНЕК" (Харків, вул. Карла Маркса, 13). Про це повідомляється в газеті "Голос України". Постановою від 20 жовтня по справі № Б-39/134-10 "ІНЕК" був визнаний банкрутом, і була відкрита ліквідаційна процедура. Ліквідатором був призначений арбітражний керівник Грант Фомін. Грошові вимоги кредиторів приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення.

Довідка "SQ". Акціонерно-комерційний банк "Золоті ворота" (Харків) звернувся до Господарського суду Харківської області з позовною заявою, в якій просив стягнути з ТОВ "Спільна українсько-російська фірма "ІНЕК" 14 млн. 306 тис. 72 грн. кредитних боргів. Госпсуд наприкінці 2009 р. вирішив стягнути з фірми "ІНЕК" на користь банку "Золоті ворота" загальну суму боргу (кредитні борги, прострочені відсотки, пеню за ними) в 14 млн. 306 тис. 72 грн., а також 25 тис. 500 грн . держмита та витрати на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу.

"ІНЕК" відповідно до держліцензій Мінекобезпеки України проводить роботи з проектування, розробки, постачання, монтажу та обслуговування автоматизованих систем управління, систем і засобів зв'язку, телемеханіки, обчислювальної техніки, програмно-технічних комплексів для різних галузей народного господарства України. Серед яких газова, нафтова, вугільна, нафтопереробна, електроенергетична.