Харківське територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку завершило планову перевірку АТ "Міжнародний інвестиційний центр" і продовжує планову перевірку ТОВ "КУА" Меркурій капітал ". Про це повідомили "SQ" в управлінні.

За даними управління, була прийнята особлива інформація про зміну складу посадових осіб ПАТ "Вовчанський агрегатний завод", ПАТ "Харків-Авто", АТВТ "Харківський канатний завод", ПАТ "Харківський підшипниковий завод", ВАТ "Парк - Авто", ПАТ "АТ Науково-дослідний інститут радіотехнічних вимірювань", АТ "АТП 16361", ЗАТ "Завод "Стройгідрібор", ПАТ "Будметал", ПАТ "Харківський електротехнічний завод "Трансзвязь".

Про плани розмістити облігації підприємства повідомили в ТОВ "Харковжілстрой - 1". Видані свідоцтва про реєстрації випуску акцій у зв'язку зі зміною назви ПАТ "Автотранспортне підприємство АТП 16329", ПАТ "Інститут "Харківський Промтранспроект ", ПАТ "Інпромсервіс", ПАТ "Харківський центр науково-технічної та економічної інформації" та ПАТ "Торговий дім "Спортек".

Було видано розпорядження про зупинення обігу акцій у зв'язку з прийняттям рішення вищим органом емітента про реорганізацію у товариство з обмеженою відповідальністю ЗАТ "Автоторгова група "Спецтехніка", ЗАТ "Суперіор", а також ВАТ "Лозівська міжгосподарська спеціалізована пересувна механізована колона № 5". Було також видано розпорядження про зупинення обігу акцій у зв'язку з прийняттям рішення вищим органом емітента про ліквідацію АТ "Харковцветмет - М" і ВАТ "Управління механізації робіт № 1".