Рішенням загальних зборів акціонерів ПАТ "Зміївський експериментально-механічний завод "Зміївметалосервіс" від 12 березня призначено новий склад спостережної ради, її головою обраний Олександр Хоменко. О.Хоменко призначений на посаду терміном на три роки. Акціями не володіє. Є директором ТОВ "Форт", директором (за сумісництвом) ПАФ "Співпраця", раніше обіймав посаду начальника комерційного відділу ТОВ "Добробут-Харків". Також до складу наглядової ради введені "BREWSKY TRADING LIMITED" (реєстраційний код HE 227228, володіє 44,588% статутного капіталу "Зміївметалосервіс") та "IEG Industrial Engineering Group Limited" (реєстраційний код HE 247377, володіє 22,2537%). З посад членів спостережної ради звільнені Олександр Слепушкін, Олександр Івченко і Володимир Рудь. Також на зборах переобрані члени ревізійної комісії, головою призначено О.Івченка. Про це підприємство повідомило Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Директором ПАТ "Харківський завод "Електропобутприлад" призначений Вадим Кротенко (є директором ПП "Екстрім"). З цієї посади звільнений Ігор Дмитрієв (володіє 10% статутного капіталу, був директором чотири роки). Відповідне рішення прийняла спостережна рада 14 лютого 2012 р. Про це АТ повідомило в бюлетені "Цінні папери України".

Голова правління АТЗТ "Харківська пересувна механізована колона № 244" Валерій Антіпов призначений головою комісії з перетворення підприємства в товариство з додатковою відповідальністю. Відповідне рішення прийнято загальними зборами акціонерів 10 лютого 2012 р.

Бюлетень "Цінні папери України", № 29 від 16 лютого 2012 р.