Фонд держмайна проведе 21 жовтня повторний аукціон із продажу кількох об'єктів у Харківській області зі зниженням початкової вартості об'єктів. Як повідомив офіційний сайт фонду, зокрема, будуть виставлені на продаж приміщення колишньої їдальні, що знаходяться на балансі ВАТ "Харківський домобудівний комбінат № 1". Приміщення їдальні знаходяться на всіх поверхах триповерхової будівлі на вул. Плитковій, 12 у Харкові, рік побудови - 1983-й. Початкова вартість (з ПДВ) становить 250,8 тис.грн.

Також на продаж виставлені два магазини в Золочівському районі, що знаходяться на балансі фермерського господарства "Альфа". Один із них, розташований у с.Стогнії на вул.Центральній, 23, має площу 69,9 кв.м. Це одноповерхова дерев'яна, обкладена цеглою будівля 1969 будівлі, початкова вартість - 3,8 тис.грн. Другий магазин площею 115,2 кв.м розташований в с. Одноробівка (на вул. Поштовій, 51), побудований з цегли, рік побудови - 1972-й, ціна - 5,4 тис.грн.

Довідка "SQ". Ці ж об'єкти виставлялися зі зниженням початкової вартості на аукціон 22 липня. Їдальня виставлялася за ціною 286,6 тис.грн., магазини - 3,8 тис.грн. і 5,4 тис.грн. Тоді вони не знайшли покупця.