Колишній голова правління "Укрсиббанку" Сергій Наумов призначений головою правління "Правекс-Банку". Відповідне рішення прийнято 8 липня на засіданні наглядової ради "Правекс-Банку" (банк групи "Інтеза Санпаоло"). С. Наумов приступить до виконання своїх обов'язків з 6 вересня 2010 р. (http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". С. Наумов народився в 1969 р. Досвід роботи в банківській системі України на керівних посадах становить близько 15 років. До 2006 р. обіймав різні позиції в "Райффайзенбанк Україна", на останній з яких очолював управління корпоративних кліентов. З 2006 до 2008 р. обіймав посаду заступника голови правління "Укрсиббанку", а з 2008 до липня 2010 р. - голови правління "Укрсиббанку ".

Шведський "Swedbank" завершив процес злиття двох дочірніх банків в Україні - ЗАТ "Сведбанк Івест" і ВАТ "Сведбанк". Про це йдеться в повідомленні прес-служби юридичної фірми "Астерс", яка виступила юридичним радником банківської групи "Swedbank" у цьому процесі. "22 червня "Сведбанк Івест" припинив свою діяльність, про що внесені відповідні записи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців України", - говориться в прес-релізі. (Http://www.banki.ru)

Довідка "SQ". Рішення про приєднання "Сведбанк Інвест" до "Сведбанку" було прийнято 15 червня 2009 р. загальними зборами акціонерів банків. Національний банк України дав дозвіл на приєднання в липні 2009 р. В кінці минулого року було завершено процес передачі активів і пасивів "Сведбанк Інвест" на баланс "Сведбанку".