Наглядова рада ПАТ "Харківський машинобудівний завод "Світло шахтаря" рішенням від 29 лютого підтвердила повноваження голови правління товариства Геннадія Висоцького. Цим же рішення підтверджені повноваження членів правління Леоніда Євглевського та Миколи Коропця. Новими членами правління призначені Віталій Баранников, Олексій Жданов, Ірина Кир'янова, Вадим Леонтьєв і Лариса Рак. З посад членів правління звільнені Володимир Костенко, Олександр Ковальчук та Людмила Гугля. Про це "Світло шахтаря" повідомив у бюлетені "Цінні папери України".

Голова правління ПАТ "Харківхолодмаш" Опанас Коренев призначений генеральним директором підприємства. Таке рішення прийняте наглядовою радою товариства 1 березня у зв'язку із змінами в Статуті акціонерного товариства, згідно з якими виконавчим органом товариства є генеральний директор.

Олександр Казаков призначений головою правління ПрАТ "Харківський електротехнічний завод "Трансзв'язок". До цього, з листопада 2011 р., він був в.о. голови правління. Призначення вироблено на підставі наказу № 11 від 14 лютого й узгодження Міністерства інфраструктури Україні (№ 24 -О від 13 лютого 2012 р.).

Ліквідатор ВАТ "Харківспецбуд" Володимир Карелін рішенням загальних зборів акціонерів від 1 березня призначений директором підприємства терміномом на три роки. Посада, яку він обіймав до цього, - голова правління ВАТ "Харківспецбуд", ще раніше - заступник директора ТОВ "Агроімпорт".