Наглядова рада ПАТ "Мегабанк" (Харків) на своєму засіданні розглянула питання змін в організаційній структурі фінустанови. Як повідомили в банку, прийнято рішення про організацію нового підрозділу - управління маркетингу банку. Основним завданням управління буде генерування нових продуктових пропозицій банку, заснованих на вивченні потреб його потенційних клієнтів і постійному аналізі ринку банківських послуг.

Окрім того, на базі управління кредитування фізичних осіб, а також управління вкладних операцій та платежів фізичних осіб створено управління роздрібного бізнесу. Таке перетворення спрямоване на оптимізацію роботи з індивідуальними клієнтами банку для забезпечення більш чіткого структурування та підвищення якості обслуговування клієнтів цього сегмента.

Наглядова рада "Мегабанку" також прийняла рішення вивести зі складу правління Дмитра Комаркова і звільнити його від виконання обов'язків заступника голови правління.

Довідка "SQ". ПАТ "Мегабанк" (Харків) діє на ринку банківських послуг з 1990 р. Надає повний спектр класичних банківських послуг, якими користується 384 тис. клієнтів, у тому числі 112 тис. одержувачів пенсії та інших видів соціальних виплат. До складу акціонерів ПАТ "Мегабанк" входять Європейський банк реконструкції та розвитку (EBRD), Кредитна установа для відбудови (KfW) і Міжнародна фінансова корпорація (IFC). На 1 лютого 2011 р. регіональна мережа банку налічує 198 підрозділів у 25 регіонах України. Активи банку склали 3 млрд. 398 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель - 2 млрд. 616 млн. грн., капітал банку - 726 млн. грн., прибуток цього року - 167 тис. грн.