Наталія Алійник призначена головою наглядової ради ПАТ "Український науково-дослідний інститут вогнетривів ім.Бережного" (Харків). Раніше вона обіймала посаду заступника начальника відділу з питань управління корпоративними правами держави, банкрутства, обліку та продажу акцій регіонального відділення Фонду держмайна. Членами дирекції інституту призначені Валерій Мартиненко, Сергій Рищенко, Ольга Новікова та головний бухгалтер Наталя Гармаш. Усі призначені терміном на три роки. Відповідне рішення прийняте наглядовою радою ПАТ 5 січня. Про це повідомило АТ у бюлетені "Цінні папери України".

Микола Харц призначений на посаду голови правління ПАТ "Харківський комбікормовий завод" за рішенням наглядової ради товариства від 29 грудня терміном на 3 роки (попередня посада - заступник голови правління). З цієї посади звільнений Валерій Омельченко (обіймав посаду 15 років). Членами правління призначені Ігор Луговий, Віра Ткаченко Віра та Ірина Добрелі. Про це повідомило АТ Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Також кадрові зміни відбулися у ПАТ "Фармстандарт-Біолік" (Харків). Головний бухгалетр Майя Пікалова переведена з посади головного бухгалтера на посаду заступника головного бухгалтера, а заступник головного бухгалтера Ірина Нагорна призначена головним бухгалтером товариства. Відповідні накази (№ 14-К і 15-К) підписані 5 січня 2012 р.