Регіональне відділення Фонду держмайна України (ФДМУ) в Харківській області з початку року після перевірок виконання умов договорів купівлі-продажу у зв'язку з повним виконанням покупцями всіх умов зняло з контролю 13 приватизаційних договорів. Про це повідомив офіційний сайт ФДМУ. Зокрема, покупцями було добудовано і здано в експлуатацію низку об'єктів незавершеного будівництва.

ВАТ "Харківський машинобудівний завод "Світло шахтаря" завершило будівництво фізкультурно-оздоровчого клубу на профспілковому бульварі, 64-а в Харкові. Інвестиції в об'єкт площею 872,6 кв.м склали 1,66 млн.грн.

ЧФ "А-ТЕТ", яка купила недобудований житловий будинок ВАТ "Потенціал" на вул.Ощепкова, 16 у Харкові, завершила будівництво будинку на 38 квартир. Інвестиції в добудову п'ятиповерхівки з мансардою площею 3 тис. 819,8 кв.м склали 7,99 млн.грн.

АТ "Агросервіс-Україна" завершило будівництво другої черги 69-квартирного житлового будинку з вбудованою секцією на 5 квартир у сел.Есхар Чугуївського р-ну (на вул.Горького, 15А). Площа побудованих квартир - 2 тис. 650 кв.м., інвестиції - 7,4 млн.грн.