Юрій Гуманюк призначений в.о. президента ВАТ "Модель Всесвіту" (до цього був віце-президентом товариства). З посади президента звільнений Юрій Витязь на підставі наказу президента (№ 10-К) від 1 листопада 2010 р. (обіймав посаду з 2001 р.). Про це повідомило АТ у бюлетені "Цінні папери України".

Ольга Дудник звільнена з посади головного бухгалтера ЗАТ "Грантполіс" у зв'язку зі скороченням цієї посади зі штатного розкладу. Рішення прийнято на підставі наказу гендиректора від 1 листопада.

Людмила Трамбовецькf звільнена за власним бажанням з посади віце-президента ВАТ "Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва". Замість звільненої на цю посаду ніхто не призначений. Рішення прийнято на підставі наказу президента № 13-К від 29 жовтня.

Валентина Ряполова призначена головним бухгалтером ВАТ "Харківшляхбуд" (до цього була директором ТОВ "Автооптіка"). З посади головбуха звільнена Ольга Ямпольська (була головбухом 1 рік). Відповідне рішення прийнято на підставі наказу голови правління (№ 49-ок) від 1 листопада.