Валерій Соколенко затверджений генеральним директором ВАТ "Новоіванівський цукровий завод" (Коломацький р-н) загальними зборами акціонерів, які пройшли 18 травня. До цього він виконував обов'язки гендиректора. Про це повідомило підприємство в бюлетені "Цінні папери України".

Також збори акціонерів змінили склад наглядової ради. На посади членів наглядової ради призначені Андрій Биков (юрисконсульт), Ігор Рилик, Олександр Сопільняк, Олександр Осетров. Головою наглядової ради призначений Юрій Мацак. Наглядова рада, відповідно до статуту, обрана на п'ять років. З посад членів спостережної ради звільнені: Андрій Босий (був головою), Владислав Бондаренко, Марина Горкіна, Сергій Киричок.

Довідка "SQ". Новоіванівський цукровий завод заснований 1901 р. Зараз його виробничі потужності розраховані на переробку 1,5 тис. т цукрових буряків на добу. У лютому 2011 р. була досягнута домовленість про купівлю заводу агрохолдингом "Астарта-Київ". Агрохолдинг планує вкласти в реконструкцію заводу близько 12 млн.грн. (На підприємстві планується реконструювати теплосхему і деяке устаткування). Очікується, що за рахунок модернізації вихід цукру збільшиться на 2%, в 2011-2012 рр. цукрозавод переробить 100-120 тис. т буряка.

До В.Соколенка гендиректором підприємства з грудня 2005 р. працював Сергій Скатнов, який звільнився за власним бажанням.