Мережа готелів "Reikartz Hotels & Resorts" оголосила про плани відкрити готель у Харкові. Як повідомив сайт компанії, готель "Reikartz Харків" буде розташований на вул.Чубаря, 4. У будівлі вже розпочата реконструкція, яка має завершитися в серпні 2011 р., на вересень заплановано відкриття готелю. У "Reikartz Харків" буде 50 номерів, бар, ресторан і конференц-зал.

Довідка "SQ". "Reikartz Hotels & Resorts" - українська мережа готелів під управлінням компанії "Reikartz Hotel Management". "Reikartz Харків" стане одинадцятим проектом мережі "Reikartz Hotels & Resorts" в Україні. Шість готелів мережі вже працюють, три планують відкрити в найближчі три місяці, інші два відкриються в 2011 р.

Проект розпочався у 2003 р., коли група бельгійських архітекторів на чолі з Франсуа Рейкарц придбала особняк у Львові. Після реконструкції будинок планувалося продати під квартири. У 2007 р. особняк був придбаний групою інвесторів з Естонії. До того моменту їм уже належала будівля готелю в сел.Жденієво в Карпатах. Ці два готелі стали основою майбутньої мережі. Ф.Рейкарц був запрошений до ради директорів компанії як головний архітектор проекту, який став носити його ім'я.