Нові склади наглядової ради і правління сформовані у квітні цього року у ПАТ "Терра Банк". Зокрема, до складу правління банку увійшли Кирило Шевченко (голова правління, закінчив Харківський державний економічний університет за спеціальністю "Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності". У банківській сфері працює з серпня 1994 р. До приходу в ПАТ "Терра Банк" обіймав посади першого заступника голови правління КБ "Фінанси та Кредит", голови правління Державної іпотечної установи, першого заступника голови правління АБ "Укргазбанк"), Ярослав Бондаренко (перший заступник голови правління), Олег Савощенко (заступник голови правління) і Владислава Гузенко (заступник голови правління). (Http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". ПАТ "Терра Банк" (Київ) працює на банківському ринку України з 1996 р. і є правонаступником всіх прав і зобов'язань ЗАТ "Інвест-Кредит Банк" (Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.). ПАТ "Терра Банк" представлений 17 відділеннями у містах Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Херсон, Львів, Чернівці, Івано-Франківськ, Кривий Ріг і Павлоград. На 1.06.2010 р. регулятивний капітал банку - 98,4 млн.грн., діяльність банку - прибуткова.

Банк "Хрещатик" залучив у травні понад 70 млн. грн., збільшивши так депозитний портфель фізичних осіб майже до 2,5 млрд грн. За словами виконавчого директора роздрібного бізнесу Марини Нестеровської, такий результат став можливим завдяки дотриманню банком виваженої процентної політики, розробки та впровадженню сфокусованих за групами депозитних програм, впровадженню масштабних зарплатних проектів. Крім того, за підсумками п'яти місяців банк отримав 2,9 млн.грн. чистого прибутку. (Http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". ПАТ "КБ" Хрещатик "(Київ) зареєстровано у травні 1993 р. Здійснює свою діяльність відповідно до ліцензії НБУ № 158 від 29.12.01 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках. Мережа банку складається з 168 установ у Києві та інших регіонах України.

Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу ПАТ "Перший український міжнародний банк" (м. Донецьк) з рівня uaВВВ до рівня uaА з прогнозом "стабільний". Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaA характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Для оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність банку за 2005-2009 рр. і I квартал 2010 р., а також внутрішню інформацію, надану банком під час рейтингового процесу. (Http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". ПАТ "Перший український міжнародний банк" (ПУМБ) заснований у 1991 р., за класифікацією НБУ входить до першої групи банків (найбільші). Регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення. Найбільшим акціонером банку є ТОВ "СКМ Фінанс" із часткою 89,87%, яке через "Систем Кепітал Менеджмент" (ЗАТ "СКМ") контролює бізнесмен Рінат Ахметов. Інші акціонери: кіпрська компанія "Ukrainian Steel Holdings Ltd" (USH) - 10% і приватні особи - 0,13%.