Голова правління АТ "УкрСиббанк" (Харків) Сергій Наумов прийняв рішення у вересні 2010 р. піти з цієї посади у зв'язку з пропозицією зайняти нову керівну посаду в банківському секторі України. Філіп Жуан, який обіймає посаду директора "BNP Paribas" в Єгипті, змінить С. Наумова на посаді голови правління "УкрСиббанку". Про це повідомив Uabanker.net з посиланням на повідомлення "Укрсиббанку".

За даними банку, також у вересні 2010 р. вакантну посаду заступника голови правління банку, який відповідає за корпоративний бізнес, займе Жан Люк Дегель. Зараз він обіймає аналогічну посаду в "BNP Paribas Fortis" у Польщі.

Як повідомляється, ці зміни попередньо узгоджені членами наглядової ради банку, після здійснення всіх необхідних заходів банк дасть окреме повідомлення.

Довідка "SQ". АТ "Укрсиббанк BNP Paribas Group" (Харків) зареєстрований 18 червня 1990 р. Банк має повну ліцензію НБУ № 75 від 24 грудня 2001 р. на здійснення банківських операцій. На 1 червня 2010 р. чисті активи банку - 45,1 млрд. грн., капітал - 5,58 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель - 35,7 млрд. грн., кошти корпоративних клієнтів - 8,02 млрд. грн., кошти фізичних осіб - 11,96 млрд. грн. Регіональна мережа нараховує більше 700 відділень по всій території України. 81,42% акцій "УкрСиббанку" належить "BNP Paribas Group".

"BNP Paribas" - один з шести найсильніших банків світу (за версією рейтингового агентства "Standard & Poor's" - 3-е місце з 22) і найбільший банк в єврозоні за обсягами депозитів. Група представлена в більш ніж 80 країнах, число її співробітників перевищує 200 тис.осіб, включаючи 160 осіб. в Європі. Внутрішніми роздрібними ринками групи є Бельгія, Франція, Італія та Люксембург. "BNP Paribas" розгортає інтегровану модель у Європі та Середземномор'ї, а також має мережу своїх підрозділів в США.