Денис Конон призначений строком на 4 роки на посаду голови наглядової ради ВАТ "УНДІ вогнетривів ім. А. Бережного". З цієї посади звільнено Світлану Шмикову (займала посаду з 20.06.2008 р.), яка призначена членом наглядової ради. З цієї посади звільнена Ірина Жінжікова. Валентина Моїсєєва призначена терміном на 3 роки головою ревізійної комісії, Павло Коропчук - строком на 3 роки на посаду члена ревкоміссіі. Відповідне рішення було прийнято наглядовою радою 21 квітня 2010 р. Про це повідомляється в бюлетені "Цінні папери України".

Костянтин Хірний переобраний головою правління АТ "Харківський проектний інститут" строком на 5 років. На посаду членів спостережної ради призначені на 5 років Олексій Галагура і Лариса Мартиненко. З цих посад звільнені Ольга Панова та Петро Навольнев. Наталія Навольнева призначена членом ревкоміссіі (займає посаду головного технолога АТ). З цієї посади звільнений Григорій Медвідь. Відповідні рішення були прийняті загальними зборами акціонерів 21 квітня.

Михайло Панарін призначений генеральним директором ВАТ "Універсал-АВІА" строком на 1 рік (з 15.01.2010 р. був в.о. генерального директора). Василь Балабай призначений на посаду голови спостережної ради строком на 3 роки. З цієї посади звільнений Віталій Уркевіч, який призначений секретарем наглядової ради. З цієї посади звільнений Ілля Лактин. Артем Пакін призначений членом наглядової ради, з цієї посади звільнено Галину Говалец. Відповідне рішення було прийнято на загальних зборах акціонерів 16 квітня 2010 р.

Роман Кордуп переобраний на посаду генерального директора ВАТ "Стройпроекттрейдінг" строком на 3 роки

Герхард Йозеф Вайс призначений членом наглядової ради ВАТ "Харківський автогенний завод" (раніше обіймав посаду члена правління "AS Elme Messer Gass" (м. Таллінн, Естонія). З цієї посади звільнений Міхаель Бекка (був членом наглядової ради з квітня 2008 р.). Відповідне рішення було прийнято на позачергових зборах акціонерів 16 квітня 2010 р.