Компанія "Макрокап груп" (Харків) відновила будівельні роботи на своєму об'єкті на перетині вулиць Авіахімічної і Веселої (Дзержинський район Харкова). Про це 8 лютого повідомили "SQ" у прес-службі компанії. У лютому компанія завершить влаштування пальового поля, після чого почне зведення монолітного залізобетонного каркасу 15-поверхового житлового будинку рівня "економ-клас". У будинку буде два під'їзди, його житлова площа - 10,9 тис.кв.м. Це перша черга проекту, площа забудови якого складе 8 га.

Як зазначив директор "Макрокап груп" Дмитро Кутовий, компанія провела успішні переговори з банками-партнерами, що дозволяє будувати плани на 2011 р. На початку року був зданий в експлуатацію торговий центр, будується третя черга житлового комплексу на Павловому Полі, відновлено будівництво житлового 15 -поверхового будинку, в найближчі тижні планується відновити будівництво житлового комплексу бізнес-класу на Шатилівці.

Довідка "SQ". ТОВ "Макрокап груп" спеціалізується з девелопменту, будівництва житла та комерційної нерухомості, а також управління нерухомістю.