Статутне територіально-галузеве об'єднання "Південна залізниця" випустило облігації серії В на суму 300 млн. грн. Лід-менеджер і платіжний агент випусків - АТ "УкрСиббанк".

Як повідомив банк на своєму сайті, термін обігу облігацій - три роки. Початок продажу облігацій інвесторам - 1 листопада 2011 р. Продаж буде проводитися через фондову біржу "ПФТС", Українську міжбанківську валютну біржу і фондову біржу "Перспектива".

Також АТ "УкрСиббанк" виступило лід-менеджером випусків облігацій ДП "Придніпровська залізниця" (серії В на 300 млн. грн.), державного територіально-галузевого об'єднання "Південно-Західна залізниця" (серії С на 300 млн. грн.), ДП "Донецька залізниця" (серій В і С на суму 200 і 300 млн. грн. відповідно), ДП "Одеська залізниця" (серії В на 200 млн. грн.) та державного територіально-галузевого об'єднання "Львівська залізниця" (серії В на 200 млн. грн.).

Довідка "SQ". АТ "УкрСиббанк" (Харків) зареєстровано 18 червня 1990 р. Регіональна мережа нараховує більше 700 відділень по всій території Україні. Клієнтами "УкрСиббанку" є 69 тис. підприємств України, кількість рахунків фізичних осіб перевищує 3,8 млн. Входить до групи найбільших банків за класифікацією НБУ. 99,9% акцій АТ "УкрСиббанк" належить міжнародній фінансовій групі "BNP Paribas Group".

ПЗ входить до складу шести залізниць України, які об'єднує "Укрзалiзниця". Дорога проходить по території семи областей України: Донецької, Кіровоградської, Луганської, Полтавської, Сумської, Харківської та Чернігівської. Управління Південної залізниці розташовано в Харкові.