Банк "Фінанси та Кредит" залучив у іноземного інвестора 5 млн.дол. Банк "Фінанси та Кредит" 4 червня в рамках реалізації програми зі збільшення рівня капіталізації завершив процес реєстрації в НБУ коштів в обсязі 5 млн. дол., залучених від "Bloomshine limited" (Великобританія) на умовах субординованого боргу. Термін залучення коштів - 7 років. Попереднє збільшення регулятивного капіталу банку в обсязі 10 млн. дол. відбулося в квітні 2010 р. за рахунок залучення коштів на умовах субординованого боргу. Всього з початку року на умовах субординованого боргу банком залучено 52,5 млн.дол. (Http://www.uabanker.net)

"Укрінбанк" (Київ) розглядає можливість продажу до 10% своїх акцій одному з провідних міжнародних фінансових інститутів, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" голова правління кредитно-фінансової установи Володимир Клименко. За його словами, входження іноземного інвестора до складу акціонерів "Укрінбанку" дозволить підвищити рейтинг банку на ринку і отримати доступ до більш дешевих ресурсів. В. Клименко також повідомив, що банк має намір в 2010 р. направити на збільшення капіталу близько 200 млн. грн: 50 млн. грн. на збільшення статутного капіталу і близько 150 млн. грн. - на збільшення регулятивного капіталу за рахунок залучення субборгу (http://www.ukrbanks.info)

Відділення № 12 АБ "Київська Русь" (Київ) 4 червня відновило свою роботу за новою адресою: м. Київ, вул. Братиславська, 52. За відділенням залишаються раніше відкриті рахунки. Всі інші реквізити відділення залишаються без змін. (Http://www.ukrbanks.info)