Кабінет міністрів прийняв рішення про докапіталізацію банку "Укргазбанк". Відповідну постанову Кабмін прийняв 4 квітня 2011 р. (№ 342). Зокрема, у постанові сказано, що держава бере участь у додатковій капіталізації банку шляхом придбання акцій додаткової емісії банку в сумі 4,3 млрд. грн. в обмін на облігації внутрішньої державної позики. Також цією постановою Кабмін доручив Міністерству фінансів здійснити випуск облігацій внутрішньої державної позики на суму 4,3 млрд. грн. з терміном погашення у 2018-2021 рр. рівними частинами та відсотковою ставкою прибутку на рівні 9,5% річних. (Http://www.rbc.ua)

Довідка "SQ". ПАТ "Акціонерний банк "Укргазбанк" - правонаступник ВАТ "АБ "Укргазбанк" (з 1995 до 1996 рр. - ЗАТ "Інтергазбанк", з 1993 до 1995 рр. - ЗАТ "Хаджибейбанк"). Основним акціонером банку з часткою 87,72%, є держава в особі Мінфіну. Згідно даних Нацбанку України, на 1 жовтня 2010 р. банк за розміром активів (14,498 млрд. грн.) займав 19-е місце серед 176 українських банків. У кінці лютого голова НБУ Сергій Арбузов припустив, що "Укргазбанк" буде докапіталізуваний. Держава володіє 87,719% "Укргазбанку". За 2010 р. банк отримав 10,058 млн.грн. прибутку. На засіданні 30 березня Кабмін відклав ухвалення рішення щодо докапіталізації "Укргазбанку".

Керівництво Національного банку України (НБУ) звільнило з посади заступника керівника служби банківського нагляду Віктора Мироненка, пише газета "Комерсант-Україна" з посиланням на джерело в НБУ. Заступник глави НБУ Ігор Соркін, що курирує банківський нагляд, сказав, що "йому зручніше працювати з простими людьми, яких він знає, а не з іменитими банкірами", - пояснило джерело видання. В.Мироненко до роботи в НБУ санував "Східно-Європейський банк", банк "Київ" і "Родовід банк", а ще раніше був головою правління "Партнер-банку" (зараз - "Конверсбанк"). В.Мироненко підтвердив виданню своє звільнення, повідомивши, що тепер очолить правління комерційного банку. "Якого, скажу після затвердження в НБУ", - заявив він. (Http://kommersant.ua)

Банк "Контракт" почав кампанію з ребрендингу, яка включає в себе послідовну заміну основних елементів фірмового стилю, корпоративної ідентифікації, а також маркетингової стратегії. "Легкість рішень" - це новий слоган, який точно і лаконічно відображає стиль роботи банку та обслуговування клієнтів. Новий корпоративний стиль банку складається з трьох стилеутворюючих кольорів - чорного, білого і золотого. Чорний колір символізує консерватизм і витонченість, що підкреслює характер і сутність банку. Білий колір означає розвиток. Золотий - колір добробуту і багатства", - відзначили в банку. (Http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". Банк "Контракт" працює на ринку України з 1993 р., надаючи повний спектр банківських послуг. За даними НБУ, "Контракт" відноситься до групи невеликих банків. Основний напрямок діяльності банку - фінансування малого і середнього бізнесу. З 1999 р. банк "Контракт" є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.