ТДВ "Житлобуд-2" планує за місяць приступити до будівництва житлового будинку на Шатилівці (перехрестя вулиць Бакуліна й Авіаційної) з індивідуальним опаленням у квартирах. Про це повідомив сайт "Житлобуд-2". Будинок буде 6-поверховим, преміум-класу, з квартирами площею від 60 до 95 кв.м. Ціна квадратного метра буде високою, але загальна вартість квартири, враховуючи її невеликий метраж, виявиться цілком прийнятною для житла подібного рівня.

Як наголошується на сайті, найближчим часом компанія планує також почати будівництво на пр.Маршала Жукова 16-поверхового житлового будинку економ-класу з квартирами площею від 30 кв.м.

Довідка "SQ". У 2010 р. "Житлобуд-2" заклав п'ять нових об'єктів - дві секції житлового комплексу "Квартет" по пр. 50-річчя ВЛКСМ, комплекс таунхаусів "Журавлівська слобода", 19-поверховий житловий будинок на вул. Сухумі й офісний центр на Салтівці. У перспективних планах "Житлобуду-2" - будівництво багатоповерхових житлових будинків на вулицях Білогірській і Целіноградській.