Європейський тиждень якості пройде в Харкові 8-12 листопада. Як повідомив "SQ" генеральний директор ДП "Харківстандартметрологія" Михайло Будьонний, метою проведення тижня якості є привернення уваги керівників, фахівців, громадськості до важливості вирішення проблем поліпшення якості та підвищення конкурентоспроможності вітчизняної продукції, а, отже, і рівня життя населення.

У рамках тижня будуть проводити форуми, конференції, семінари з питань якості, дні якості на підприємствах і в навчальних закладах та нагородження переможців конкурсів у сфері якості. Зокрема, 8 листопада з 10.00 до 12.00 відділ державного нагляду ДП "Харківстандартметрологія" проведе пряму телефонну лінію "Якість продукції - наближення рівня життя громадян до європейських стандартів". Під час прямої лінії фахівці відділу дадуть відповідь на питання про особливості законодавства у сфері якості продукції та захисту прав споживачів. Тел. "Гарячої" лінії (057) 758-12-34 або 756-37-81.

Довідка "SQ". Європейський тиждень якості проводиться з 1995 р. за рішенням Європейської комісії і присвячується Всесвітньому дню якості, який відзначається під егідою ООН у другий четвер листопада.