Харківське територіальне управління Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку проводить планову перевірку ТОВ "Емітент-Сервіс" та АТ "Міжнародний інвестиційний центр", а також почало  позапланову перевірку ВАТ "Харківський науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут "Енергопроект". Про це повідомили "SQ" в управлінні. За даними управління, про зміну складу посадових осіб повідомили ВАТ "Монтажно-технологічне управління "Союз", ВАТ "Південспецбуд", ВАТ "Дергачівська райагрохімія", ПАТ "Харківський тракторний завод ім.С.Орджонікідзе", ВАТ "Сахновщинське ремонтно-транспортне підприємство", ПАТ "Автрамат", ВАТ "Новоіванівський цукровий завод", ПАТ "Лозівський завод металоконструкцій", а також ПАТ "Хартрон".

Як повідомили в управлінні Держкомісії, у ТОВ перетворилося ВАТ "Лозівська міжгосподарська спеціалізована пересувна механізована колона № 5". Про скликання загальних зборів повідомили ЗАТ "Альянс 32 Груп", АТЗТ "Завод "Муздеталь". Видані свідоцтва про реєстрацію випуску акцій у зв'язку зі зміною назви товариства ПрАТ "Сміт", ПАТ "Харківський електроапаратний завод", ПАТ "Вільховатка", ПАТ "Технологічний парк "Інститут монокристалів", ПАТ "Струм", ПАТ "Побуттех", ПАТ "Харківгаз", ПАТ "Харківський індустріальний союз", ПАТ "Коннектор", ПАТ "Племінний завод "Червоний Велетень".

Управління видало розпорядження про зупинення обігу акцій у зв'язку з прийняттям рішення вищим органом емітента про ліквідацію ЗАТ "Трудовий колектив "Харківський науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут "Енергопроект". Було видано розпорядження про скасування випуску цінних паперів у зв'язку з затвердженням вищим органом емітента передавального акту (перетворення в товариство з додатковою відповідальністю) ВАТ "Краснокутське районне підприємство матеріально-технічного забезпечення "Райагропостач" і Пивоварна акціонерна компанія закритого типу "Нова Баварія".