ТОВ "ТММ" (Київ) завершило операцію з придбання девелоперського проекту житлової нерухомості "Ультра" на пров. Отакара Яроша, 20 у Харкові. Про це повідомили "SQ" у прес-службі компанії. ТММ купила проект із залученням кредитних коштів ВАТ "Ощадбанк".

ТММ буде здійснювати експлуатацію житлового комплексу "Ультра" і продаж непроданих на момент завершення угоди 111 квартир загальною площею близько 13 тис.кв.м, що становить понад 50% загальної площі квартир комплексу, і 52 паркомісць. Юридично комплекс "Ультра" введено в експлуатацію. "Щоб об'єкт відповідав якості ТММ, додатково буде виконано низку оздоблювальних робіт та робіт з благоустрою", - відзначили в компанії.

Довідка "SQ". 25-поверховий житловий комплекс преміум-класу "Ультра" загальною площею 41,2 тис.кв.м складається з двох житлових веж і нежитлової частини. У трикутній та чотирикутній вежах комплексу - 222 квартири гнучкого планування площею від 50 кв.м до 380 кв.м, розташовані на 4-23 поверхах. У 3-поверхової нежитловій частині загальною площею 4,5 тис.кв.м будуть розміщені магазини, кафе, фітнес-клуб, салон краси, офісні приміщення. Місткість підземного паркінгу площею 6,1 тис.кв.м - 190 машиномісць. Замовником будівництва житлового комплексу "Ультра" виступало ТОВ "Укрімпекс". Генеральним підрядником будівництва виступало ТОВ "Основа". Об'єкт був введений в експлуатацію в IV кварталі 2009 р. Комплекс побудований за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни виконані з керамічної цегли.

ТММ працює на будівельному ринку України з 1994 р. Компанія реалізувала 26 проектів нерухомості загальною площею 475 тис.кв.м в Житомирі, Києві, Ялті та Харкові.