ДК "Укргазвидобування" НАК "Нафтогаз Україна" ввела в експлуатацію нову автомобільну заправку (АЗС) у Харкові. Про це повідомили "SQ" у компанії. Це друга АЗС компанії в Харкові та одинадцяту в Харківській обл. За інформацією "Укргазвидобування", на новій АЗС розміщено три паливно-роздавальні колонки, через які реалізується бензин А-92, А-95 і дизпаливо. За 2010 р. "Укргазвидобування" в два рази збільшила обсяг реалізації нафтопродуктів через власну мережу АЗС.

"Укргазвидобування" як державна компанія відповідально ставиться до формування цін на пальне, яке реалізується через власну роздрібну мережу. Зокрема, компанія дотримується встановлених експертно-аналітичною групою при Кабміні рекомендованих цін на нафтопродукти", - відзначили в компанії.

Довідка "SQ". ДК "Укргазвидобування" в кінці 2007 р. почала розвиток власної мережі АЗС. Під брендом "Укргазвидобування" працює 11 АЗС (усе в Харківській обл.), На автозаправних станціях реалізуються нафтопродукти виробництва Шебелинського ГПЗ, який входить в структуру ДК "Укргазвидобування".