Харківське територіальне управління Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку завершило позапланову перевірку ПАТ "Електромашина" (Харків). Про це повідомили "SQ" у теруправлінні. Була прийнята особлива інформація про зміну складу посадових осіб ПАТ "Насінневе" (надано повторно, з усуненням порушень вимог законодавства), ПАТ "Укргідропроект", ВАТ "Український науково-дослідний і конструкторський інститут хімічного машинобудування".

За даними територіального управління, було видано свідоцтво про реєстрацію випуску акцій у бездокументарній формі ЗАТ "ТДМ", ВАТ "Недрофарба", ЗАТ "Харківське підприємство промислового залізничного транспорту". Було видано тимчасове свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій серії "А" ТОВ "Науково-виробниче об'єднання "Світло шахтаря", було відмовлено в заміні свідоцтва про реєстрацію випуску акцій ВАТ "Харківський цегельний завод № 13". Було видано розпорядження про скасування випуску цінних паперів у зв'язку з перетворенням у товариство з обмеженою відповідальністю ЗАТ "АТП 16327", АТ Фірма "БСВ", ЗАТ "Агропроменерго".

Як зазначили в держкомісії, було винесено постанову про накладення штрафної санкції за подання недостовірної інформації на ВАТ "Харжитлопостачаннязбут" (170 грн.). Попередження за порушення законодавства про цінні папери та нормативних актів держкомісії отримали ПрАТ "Особливе конструкторське бюро комплектних пристроїв", ВАТ "Куп'янський цукровий комбінат", ПАТ "Ефект", ВАТ "Савинський цукровий завод", ВАТ "Харківський електроапаратний завод", ВАТ "Управління механізації робіт", ВАТ "Харківметропроект", а також ВАТ "Харжитлопостачаннязбут ". 31 січня 2011 р. була анульована ліцензія на ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ "Харківський експериментальний механічний завод".