У зв'язку з рішенням про припинення діяльності ВАТ "Завод "Потенціал" (Харків) шляхом ліквідації з обійманих посад із 24 вересня звільнені директор Сергій Ткаченко, головний бухгалтер Любов Шабельникова (у зв'язку зі смертю), заступник директора по МТО Іван Біляков, заступник директора з якості Володимир Доровський. Інформація розміщена в загальнодоступній інформаційній базі Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Олександр Ворона на підставі поданої заяви переведений з посади генерального директора ПАТ "Науково-технологічний інститут транскрипції, трансляції та реплікації" на посаду віце-президента з загальних питань та управління цього ж товариства. Був гендиректором з 2003 р., акціями АТ "НТІ ТТР" не володіє. Гендиректором інституту призначений Георгій Блажко (обіймав посаду віце-президента з загальних питань та управління цього товариства). Відповідне рішення ухвалене 26 вересня загальними зборами акціонерів (протокол № 2 від 26.09.2011г.).

Лідія Біда звільнена з посади головного бухгалтера АТ "Харківський проектно-вишукувальний інститут об'єктів транспорту" (наказ директора № 229-к від 19.08.2011 р.). Акціями товариства не володіє, перебувала на посаді з 30 вересня 1991 р. На посаду головбуха призначена Наталя Теличко.