У найближчих планах телекомунікаційного оператора "Українські цифрові комунікації" (УЦК, Харків) - розпочати роботу в Сумах, а також у Бєлгороді (Росія). Про це повідомив "SQ" директор УЦК Максим Цзян. За його словами, компанія тільки намагається виходити на ринок Бєлгорода. "Не знаю, наскільки буде вдалим цей проект. Може, ми спіткніться і впадемо, але спробувати треба", - зазначив директор компанії.

За його словами, компанія також планує охопити кілька міст у Харківській області. У планах - Балаклія та Лозова. "Але конкретні терміни я назвати не можу. Не варто також говорити і про кількість абонентів", - зазначив М.Цзян.

Довідка "SQ". ТОВ "Українські цифрові комунікації" - всеукраїнський оператор телекомунікації. Займається магістральним поширенням телекомунікаційного сигналу, зокрема, телевізійного та інтернет. Входить до групи компаній "Тріолан".

"Тріолан" розвиває швидкісні мережі передачі даних у форматі FTTB у Харкові, Києві, Полтаві, Сімферополі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луганську, Донецьку, Чугуєві та Одесі. Компанія також надає послуги кабельного аналогового ТБ і IPTV.