ПАТ "Реал Банк" (Харків) реорганізувало свою філію в Севастополі (АР Крим). Як повідомив сайт банку на спільному засіданні правління та спостережної ради ПАТ "Реал Банк" (протоколом № 7 від 26 травня 2010 р.) було прийнято рішення про припинення діяльності Севастопольської філії ВАТ "Реал Банк" шляхом реорганізації та відкриття на його базі відділення на балансі Головного банку. Останнім днем роботи філії буде вважатися 30 червня 2010 р. З 1 липня в м. Севастополі (пр. Гагаріна, 17 / 1) буде працювати відділення № 5 ПАТ "Реал Банк". Відділення буде виконувати функції відповідно до положення про відділення.

Довідка "SQ". ПАТ "РЕАЛ БАНК" зареєстровано 30 листопада 1990 р. Надає банківські послуги юридичним та фізичним особам. На 1 квітня 2010 активи "РЕАЛ БАНКу" склали 357,5 млн. грн., власний капітал - 120,8 млн. грн., прибуток після оподаткування -161 тис. грн. З 2008 р. банк обслуговує рахунки одержувачів пенсій та грошової допомоги, з 2009 р. здійснює операції з банківськими металами.

Головний офіс знаходиться в Харкові. Три відділення працюють у Харкові, одне - в Євпаторії. Філії банку знаходяться в містах Лисичанську Луганської області та Севастополі. Лисичанська філія має два відділення - в містах Лисичанську та Сєвєродонецьку. Встановлено 16 банкоматів - 9 у Харкові, 4 у Лисичанську, по одному в Сєверодонецьку, Севастополі та Євпаторії.