ВАТ "Завод імені Фрунзе" (Харків) за 9 міс. 2010 реалізувало продукції на 70,7 млн.грн., що на 47% більше аналогічного періоду 2009 р. Про це 1 листопада повідомили "SQ" у прес-службі заводу. За 9 міс. 2008 р. завод реалізував продукції на 69,2 млн.грн. Обсяг отриманого заводом чистого прибутку за 9 міс. 2010 р. склав 10 млн.грн., за аналогічний період 2009 р. - 7,2 млн.грн. Питома вага експорту в обсязі реалізації склала 30%.

Як повідомив голова правління заводу Олександр Василенко, завод відкрив представництво в Казахстані. "Як наслідок, серйозно збільшилася кількість клієнтів. Окрім того, завод продовжує модернізацію своїх виробничих потужностей, що теж починає приносити плоди. У 2010 р. дефіцит попиту з боку будівельних компаній компенсувався стабільним інтересом до продукції заводу з боку агрохолдингів і фермерських господарств", - заявив О.Василенко.

Довідка "SQ". ВАТ "Завод ім. Фрунзе" (Харків) випускає сита для сільгоспмашин, настилочні решітки, сітки та системи огорожі для будіндустрії, елементи міського середовища (корзини для сміття, лавки), складські стелажі і захисні системи картерів двигунів для автомобілів.