"Південкомбанк" збільшує статутний капітал на 85 млн. грн. до 170 млн. грн. Збільшення відбудеться за рахунок додаткового випуску акцій. Рішенням позачергових зборів акціонерів, яке відбулося 22 жовтня в Донецьку, були підведені підсумки та затверджені результати додаткової емісії акцій. Банком були випущені та розміщені шляхом закритої підписки серед його акціонерів 8,5 млн. іменних акцій номіналом 10 грн. кожна. Розміщення акцій проводилося у два етапи з наданням акціонерам банку першочергового права на придбання акцій. (Http://aub.org.ua)

Довідка "SQ". ПАТ "КБ "Південкомбанк" засновано в 1991 р. Входить до четвертої групи банків рейтингу НБУ. Входить до групи "Метал Юніон". На 1 жовтня 2010 р. розмір чистих активів банку склав 2,5 млрд. грн. Філіальна мережа банку налічує більш 30 регіональних підрозділів.

Обсяг коштів клієнтів Морського транспортного банку (МТБ) за 9 місяців 2010 р. зріс на 501 млн.грн. (або на 30%). Як повідомила прес-служба банку, чистий прибуток банку за 9 місяців склав 1,02 млн.грн. при прибутку від операцій у 78,65 млн.грн. Банк на 1 вересня очолив 31-е місце серед українських банків у рейтингу за активами і зобов'язаннями, тоді як у січні він знаходився на 34 позиції. Також прес-служба повідомила, що банк оголосив про зміну назви банку з ВАТ "МТБ" на ПАТ "Марфін БАНК". (Http://aub.org.ua)

Банк "Київ" активізував роботу з реструктуризації кредитної заборгованості і стягненню боргів з безнадійних позичальників і планує до кінця року знизити частку простроченої заборгованості мінімум на 10-15%. Так, до кінця року банк планує реструктуризувати прострочені кредити на суму понад 620 млн. грн. Також прес-служба фінустанови повідомила, що банк у третьому кварталі 2010 р. отримав прибуток 1,728 млн. грн. Активи банку на 1 жовтня склали 2,776 млрд. грн., кредитний портфель - 3,710 млрд. грн., власний капітал - 0,681 млрд. грн. 12 жовтня рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" (Київ) підтвердило рейтинг банку "Київ" на рівні uaBB, прогноз - у розвитку. (Http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". ПАТ "АКБ "Київ" засноване в 1993 р. Банк надає банківські послуги приватним та корпоративним клієнтам. Роздрібна мережа банку налічує 63 відділення в 11 областях України, в тому числі в м. Києві і області - 48 відділень. Після рекапіталізації банку державою в червні 2009 р. частка Кабміну в статутному капіталі фінансової установи склала 99,94%.