Відділення № 6 ПАТ "РЕАЛ БАНК" (Харків) розпочало роботу 1 липня в Харкові (пр. Гагаріна, 20). Як повідомили "SQ" в банку, відділення надає послуги фізичним та юридичним особам за розрахунково-касового обслуговування, приймає кошти на депозити, комунальні та інші платежі, купує і продає іноземну валюту. Відділення обслуговує карткові рахунки, міжнародні грошові перекази, виплачує пенсії і грошову допомогу, здійснює операції з банківськими металами. У відділенні працює банкомат. Першому клієнтові, якого обслужили у відділенні, вручено цінний подарунок.

Довідка "SQ". ПАТ "РЕАЛ БАНК" зареєстровано 30 листопада 1990 р. Надає банківські послуги юридичним та фізичним особам. З 2008 р. банк обслуговує рахунки одержувачів пенсій та грошової допомоги, з 2009 р. здійснює операції з банківськими металламі. На 1 червня 2010 р. його активи складали 395 млн. грн., регулятивний капітал - 118,6 млн. грн., прибуток після оподаткування - 258,1 тис. грн.
Регіональна мережа банку складається з шести його відділень (чотири в Харкові, по одному в Севастополі та Євпаторії), Лисичанської філії та двох його відділень - у Лисичанську та Сєвєродонецьку Луганської обл. Працює 16 банкоматів банку.