Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Харківської міськради уклало договори з низкою підприємств на капітальний ремонт вулиць Харкова. Про це повідомив сайт міськради. Договори укладені 15 -25 червня 2010 р. за підсумками конкурсів у формі відкритих торгів.

За інформацією міськради, "Паркінг плюс" отримав контракти на ремонт вул. Сумській (обсяг робіт - 5,12 млн.грн.), вул.Культури (4,99 млн.грн.), а також пр. 50-річчя ВЛКСМ на ділянці від вул.Академіка Павлова до пр. 50-річчя СРСР (5,8 млн.грн.). ТОВ "ЦПТБ та РАД" отримало замовлення на ремонт вул.Корчагінцев від пр.Тракторостробудівників  до вул.Сонячна  (на 3,3 млн.грн.), АТ "Спецбуд-3" - на благоустрій території в районі будівництва метрополітену (на 1, 2 млн.грн.), ТОВ "Спецтехбуд" - на перекладку водогіна в раойні ст.метро "Проспект Перемоги" (на 758 тис.грн.).

Довідка "SQ". Фірма "Паркінг плюс" впровадила в Харкові технологію ремонтно-відновлювальних робіт на дорожньому покритті з використанням "литого" (розігрітого до 200 град.) асфальту.