Харківська облрада на сесії 23 грудня виділила КП "Міськелектротранс" (Харків) 5 млн.грн. Як зазначив начальник Головного фінансового управління Харківської облдержадміністрації Сергій Овсянніков, кошти виділені з касових залишків бюджету облради. Додатково облрада затвердила перерахування "Міськелектротрансу" 7,4 млн.грн. державної дотації.

Довідка "SQ". Співробітники "Міськелектротрансу" з 20 грудня проводять попереджувальну акцію протесту, вимагаючи погашення боргів із зарплати. Тролейбуси і трамваї не вийшли на свої маршрути. Працівники "Міськелектротрансу" мають намір страйкувати доти, доки їм не погасять борги із зарплати. За їх словами, зарплату на підприємстві не платили чотири місяці.

22 грудня харківський міський голова Геннадій Кернес заявив, що як субвенцію з обласного бюджету ХКП "Міськелектротранс" отримає 5 млн.грн. Окрім того, держава виділила підприємству 8 млн.грн. За його словами, до лютого 2011 р. міськрада виділить додаткову допомогу підприємству, і всі борги із зарплати будуть погашені. Г.Кернес також оголосив про плани збільшити плату за проїзд у трамваях і тролейбусах до 1,5 грн.