"У сформованих умовах я оцінюю роботу директора КП "Міськелектротранс" Сергія Почепецького задовільно", - заявив 24 грудня міський голова Геннадій Кернес, відповідаючи на питання "SQ".

За його словами, "ситуація, пов'язана зі страйком транспортників, підігрівається ззовні, є політична мотивація багатьох процесів". "Усі питання, пов'язані з повнотою виручки, касою, фінансуванням, усіма діями, спрямованими на поліпшення ситуації на підприємстві, сьогодні перевіряються, їм буде дана об'єктивна оцінка", - заявив Г.Кернес.

Довідка "SQ". Співробітники "Міськелектротрансу" з 20 грудня проводять акцію протесту, вимагаючи погашення боргів із зарплаті. Тролейбуси і трамваї в Харкові не ходять. Працівники "Міськелектротрансу" мають намір страйкувати доти, доки їм не погасять борги із зарплати. За їх словами, зарплату на підприємстві не платили чотири місяці, борг із зарплати на момент початку акції складав 22,4 млн. грн.

Трамваї Жовтневого депо КП "Міськелектротранс" уранці 24 грудня вийшли на маршрути після страйку. За словами С.Почепецького, працівникам "Міськелектротрансу" вже виплатили зарплату за серпень, зараз йде виплата заборгованості за вересень.