А. Аваков заявил, что после милицейской проверки в его офисе обнаружены "жучки"У будівлі на вул. Сумській, 88 у Харкові, в якій розташовані офіси АТ "Інвестор", приймальня облорганізації "Батьківщини", відділення банку "Базис", а також редакції газети та інтернет-порталу "Главное" виявлені прослуховуючі пристрої. Про це на своїй сторінці у соціальних мережах написав голова Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков.

"Усього пару днів минуло після обшуків у моєму офісі. Прийшов вранці на роботу і вислухав доповідь нашої служби безпеки: ранкова перевірка приміщень офісу виявила два професійних прослуховуючих пристрої високої потужності", - повідомив А.Аваков.

"Дивує лише, що найпотужніший прослуховуючий пристрій виявлений у залі засідань депутатських фракцій партії "Батьківщина" в міській та обласній радах. У залі, який використовується тільки для засідань партійного бюро, фракцій і два рази на тиждень здається для великої редакційної планерки медійникам. Контроль опозиції, контроль преси - ось про що йдеться", - заявив А.Аваков.

Довідка "SQ". Уранці 7 липня в будівлі на вул. Сумській, 88 міліція почала обшук приміщень, який тривав до третьої години ночі 8 липня. За даними міліції, слідчі дії проводилися в рамках розслідування кримінальної справи за фактами порушення земельного законодавства посадовими особами декількох комерційних структур.