"У будівлі АТ "Інвестор" 7 липня проводилися виключно слідчі дії, ніяких інших дій міліція там не проводила", - заявили 12 липня "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області, коментуючи заяву голови Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" Арсена Авакова про те, що в будівлі на Сумській, 88 після міліцейського обшуку була знайдена апаратура для прослуховування.

У міліції зазначили, що для установки прослуховуючого обладнання необхідна санкція суду, на момент обшуку такої санкції не було, і ніяких інших завдань, окрім проведення слідчих дій, у міліціонерів не було. У центрі громадських зв'язків зазначили, що на "наклепницькі заяви міліція реагуватиме в установленому законом порядку".

Довідка "SQ". Уранці 7 липня в будівлі на вул. Сумській, 88 міліція почала обшук приміщень, який тривав до третьої години ночі 8 липня. За даними міліції, слідчі дії проводилися в рамках розслідування кримінальної справи за фактами порушення земельного законодавства посадовими особами декількох комерційних структур.